Ana Roš

Kdaj in zakaj so nastale znamenite Michelinove zvezdice?
Svet 24
ponedeljek, 22. julij 2024 ob 09:47
S Francijo je povezana tudi vrhunska kulinarika, uživanje v dobri jedači in pijači, dolgih kosilih in večerjah, ki jo ponazarja besedna zveza 'joie de vivre' kot izraz vedrega uživanja v...
 
V Parizu bo merilo na vrh tudi slovensko gospodarstvo
Delo
nedelja, 21. julij 2024 ob 07:42
Priložnosti v Parizu: Srečanja v Slovenski hiši priložnost, da Slovenija še okrepi gospodarsko sodelovanje s Francijo in svetom
 
Ana Roš Stojan: Ne kuhamo zato, da si lepimo zvezdice
Reporter
nedelja, 7. julij 2024 ob 20:00
»Ljudje na daleč vidijo fantastično sliko o delu v restavraciji s tremi zvezdicami. A nekateri se po nekaj mesecih v Posočju počutijo preveč...
 
Ana Roš: “Ključno pa je, da uživaš v tem, kar počneš.”
Svet 24
sobota, 6. julij 2024 ob 13:47
Kobarid je znan kraj, tam se je začel konec morije na Soški fronti, o kateri pričajo številni pomniki. Sto let kasneje mu je Ana Roš Stojan pomagala natakniti novo avreolo in ga postavila še na...
 
(NTERVJU) Ana Roš Stojan: “Naš najpomembnejši fokus morajo biti naši gostje”
Primorske novice
petek, 5. julij 2024 ob 07:00
Kobarid je znan kraj, tam se je začel konec morije na Soški fronti, o kateri pričajo številni pomniki. Sto let kasneje mu je Ana Roš Stojan pomagala natakniti novo avreolo in ga postavila še na...
 
V novi številki Primorskih novic preberite
Primorske novice
četrtek, 4. julij 2024 ob 20:02
Sluzenje morja še ne pojenja. Plasti sluzi so pod vodo debele tudi 20 centimetrov, mažejo mreže in ribičem onemogočajo delo. Pogovarjali smo se z istrskimi ribiči.
 
Kuharska mojstrica priznala, da ne nosi nedrčka
Slovenske novice
sreda, 3. julij 2024 ob 06:58
Na radiu Robin so v oddaji VIP voditelj gostili chefinjo Ano Roš Stojan.
 
<< Začetek < Nazaj 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian